Ψάθινα φωτιστικά

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα το ζούμε «έξω». Ο καιρός και η μεγάλη ηλιοφάνεια στη χώρα μας, αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για να βγούμε από το σπίτι μας και να χαρούμε τις βεράντες, τις αυλές και τα εξοχικά μας σπίτια.

Η νέα μας σειρά «ALBA» απαρτίζεται από ψάθινα φωτιστικά, ιδανικά για να διακοσμήσουμε και να φωτίσουμε αυτούς τους χώρους. Τα ψάθινα φωτιστικά κατασκευάζονται από Rattan, ή φυσική ψάθα με συρμάτινο σκελετό εσωτερικά, για επιπλέον στιβαρότητα και αντοχή στην πίεση του ανέμου.

Στα νησιά μας και τα παραλιακά θέρετρα αποτελεί ήδη την νούμερο 1 επιλογή για τους επαγγελματίες του κλάδου της HO.RE.CA, καθώς είναι οικονομικά, δεν αλλοιώνονται από τον ήλιο και την αλμύρα και λόγω της ελαφριάς τους δομής μπορούν να κρεμαστούν από ξύλινες πέργκολες, ή άλλες ελαφριές κατασκευές που συναντάμε στα παραθαλάσσια εστιατόρια, μπαρ, καφέ και ξενοδοχεία. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ποιοτικές πρώτες ύλες και σε διάφορες φόρμες και διαστάσεις.

Ενημερωτικά, η ψάθα κατασκευάζεται από αποξηραμένους φυλλώδεις μαλακούς βλαστούς, το λεγόμενο ψαθί, σάζι, ή παπύρι. Πρόκειται για ένα πολυετές υδροχαρές φυτό, που ως υλικό κατασκευής χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για διάφορες χρήσεις (πατώματα, καρέκλες κ.α.), καθώς είναι πολύ ανθεκτικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την πλήρη γκάμα που διαθέτουμε σε κρεμαστά και άλλου είδους φωτιστικά.