Η αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες του κλάδου της HO.RE.CA.

Η εταιρία φωτισμού Kostis Lighting με εμπειρία 50 ετών στο σχεδιασμό και την κατασκευή φωτιστικών αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες του κλάδου της HO.RE.CA. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν παραμείνει στην Ελλάδα, συντηρώντας παραγωγική μονάδα που κατασκευάζει φωτιστικά. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί ειδικές εφαρμογές, που εξυπηρετούν τους επαγγελματίες του τουρισμού, της εστίασης και της διασκέδασης. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, δημιουργώντας για λογαριασμό τους ειδικές κατασκευές μοναδικής ποιότητας και αισθητικής.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τις ειδικές κατασκευές φωτιστικών, η εταιρεία Kostis Lighting αποτελεί σύμμαχο και συνεργάτη στην υλοποίηση κάθε έργου HO.RE.CA. Παρέχει μάλιστα τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να σχεδιάσουν την δική τους έμπνευση, έτσι ώστε να ξεφύγουν από την πεπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών. Στα δύο showroom της εταιρείας Kostis Lighting υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές σε φωτιστικά, κλασσικά, μοντέρνα, εξωτερικού χώρου, ελληνικής κατασκευής ή εισαγωγής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, με λύσεις που πραγματικά θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!