Φωτιστικά για ξενοδοχεία

Το εργοστάσιο φωτιστικών KOSTIS Concept Lighting, διαθέτει κάθετη μονάδα κατασκευής φωτιστικών εδώ και 5 δεκαετίες και έχει τεράστια πείρα στο ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Συμμετέχουμε ενεργά στις κλαδικές εκθέσεις εξοπλισμού ξενοδοχείων και ερχόμαστε σε επαφή άμεσα με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, τους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές που εκπονούν την μελέτη.

Το τμήμα μελετών φωτισμού του εργοστασίου μας, απαρτίζεται από διπλωματούχους και άρτια καταρτισμένους ειδικούς, οι οποίοι μιλούν «την ίδια γλώσσα» με τους μηχανικούς και χρησιμοποιούν φωτομετρικά προγράμματα Η/Υ, διευκολύνοντας κατά πολύ την δουλειά τους.

Στη φάση της κατασκευής, υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών εφαρμογών πέραν της ευρύτατης γκάμας που ήδη διαθέτουμε, φωτιστικά για ξενοδοχεία κατά παραγγελία, από απλά φωτιστικά δωματίου, χωνευτά ή εξωτερικά, έως μεγάλης κλίμακας φωτιστικά σάλας ή φουαγιέ. Ένα σημαντικό στοιχείο που αφορά ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του τουρισμού, είναι η άμεση παράδοση των φωτιστικών, διότι παράγονται στην Ελλάδα από Ελληνικά χέρια.

Τέλος, σε όλα τα φωτιστικά ξενοδοχείων που παράγουμε, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας από την εταιρία μας.