Ειδικές κατασκευές φωτιστικών

Η εταιρεία KOSTIS Concept Lighting είναι μία από τις ελάχιστες που έχουν παραμείνει στην Ελλάδα, συντηρώντας παραγωγική μονάδα που κατασκευάζει φωτιστικά. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί ειδικές εφαρμογές, οι οποίες θα εξυπηρετούν ιδιαίτερες καταστάσεις και ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, δημιουργώντας για λογαριασμό τους ειδικές κατασκευές μοναδικής ποιότητας και αισθητικής.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τις ειδικές κατασκευές φωτιστικών, αποτελεί σύμμαχο και συνεργάτη στην υλοποίηση κάθε έργου. Παρέχει μάλιστα τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να σχεδιάσουν την δική τους έμπνευση, έτσι ώστε να ξεφύγουν από την περπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών. Χωρίς όριο όσον αφορά τις δυνατότητες στην κατασκευή, έχει να παρουσιάσει ένα μεγάλο portfolio από projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, με λύσεις που πραγματικά θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.