Αρχιτεκτονικός φωτισμός

Η εταιρεία φωτισμού KOSTIS CONCEPT LIGHTING παρέχει την υπηρεσία μελέτης φωτισμού.

Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού αφορά στην συλληψη, μελέτη και υλοποιήση μιας εικόνας του χώρου όταν εκλείπει το φυσικό φώς. Η υλοποίηση της μελέτης περιλαμβάνει την ακριβή τοποθέτηση των φωτιστικών καθώς και τον έλεγχο του τεχνητού φωτισμού.

Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού αναδεικνύει τους αρχιτεκτονικούς και περιβάλλοντες χώρους. Ο σωστός φωτισμός βελτιώνει τη λειτουργία ενός χώρου, εντείνοντας την ευκρίνεια στο περιβάλλον του κάθε χρήστη. Η αισθητική του χώρου βελτιώνεται ενισχύοντας την αρχιτεκτονική. Κατά τη μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού καθορίζεται ο κατάλληλος αριθμός και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων. Λαμβάνεται επίσης υπόψη το συνολικό κόστος αγοράς και συντήρησης.

Οι εξειδικευμένοι μελετητές φωτισμού της εταιρείας μας, χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς φωτομετρικό software, είναι στη διάθεσή σας για να συνεργαστούν μαζί σας για να καταλήξετε σε μία πρόταση φωτισμού που θα αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του χώρου σας και ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των χρηστών του χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού.

Με την πληρέστατη συλλογή φωτιστικών κατασκευής μας, εισαγωγές από οίκους του εξωτερικού, αλλά και custom made φωτιστικά βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας, κάνουμε πράξη την μελέτη φωτισμού.