Έργα

Customized Lighting Design & Manufacturing

Η εταιρεία φωτισμού KOSTIS Concept Lighting αποτελεί σύμμαχο και συνεργάτη σε κάθε έργο, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ειδικές κατασκευές φωτιστικών.

Με πείρα μισού αιώνα στην κατασκευή φωτιστικών, δίνει λύσεις σε αρχιτέκτονες και διακοσμητές που θέλουν να σχεδιάσουν custom φωτιστικά και μεταλλικές κατασκευές. Με τον τρόπο αυτό, οι αρχιτέκτονες μπορούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών σωμάτων, υλοποιώντας αυτό που έχουν εμπνευστεί. Οι δυνατότητες κατασκευής από μέταλλο είναι σχεδόν απεριόριστες και το portfolio από projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Οι designer μας, σε συνεργασία με τους μελετητές, συνεργάζονται από τα σχέδια για την βέλτιστη υλοποίηση του εκάστοτε έργου. Εκπονούμε μελέτες φωτισμού από εξειδικευμένο lighting designer με τη χρήση τελευταίας γενιάς software φωτομέτρησης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και κατασκευάζουμε φωτιστικά κατά παραγγελία σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, εμπορικά καταστήματα και γραφεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατασκευάζουμε φωτιστικά πολύ μεγάλου μεγέθους για αίθρια και lobby ξενοδοχείων καθώς και μεταλλικά έπιπλα από μπρούτζο ή ατσάλι, σε οποιοδήποτε χρωματισμό.