#ΧΕΝΙΑ 2017 - Συμμετοχή KOSTIS LIGHTING

Made in Greece-Never out of Stock

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας στην έκθεση XENIA 2017, την εξειδικευμένη έκθεση – θεσμό του ξενοδοχειακού κλάδου που ξεκίνησε τον νέο δυναμικό της κύκλο στις 25-27 Νοεμβρίου 2017. Το περίπτερο της εταιρείας μας επισκέφθηκαν επαγγελματίες του χώρου, ξενοδοχειακές εταιρείες, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικοί.

Αίσθηση προκάλεσαν τα νέα μας σχέδια χειροποίητων φωτιστικών στα οποία έγινε χρήση φρέσκων και φυσικών υλικών, όπως βελούδο, ξύλο, ψάθα, rattan και μάρμαρο σε συνδυασμό πάντα με τη χρήση ορείχαλκου και αλουμινίου που αποτελούν τις πρώτες ύλες της Kostis Lighting εδώ και 50 χρόνια στην κατασκευή φωτιστικών και μεταλλικών επίπλων. Οι επαγγελματίες εντυπωσιάστηκαν από τη δυνατότητα της εταιρείας μας να ανταποκριθεί με ταχύτητα και ευελιξία στις ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού με ειδικές κατασκευές μεγάλου ή μικρότερου μεγέθους καθώς και με την τροποποίηση των υφιστάμενων σχεδίων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε πελάτη.

The Zillers Athens Boutique Hotel

Φωτισμός στο The Zillers Athens Boutique Hotel

Ξύλινος Πολυέλαιος Maria Theresa - N2017

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την μετεξέλιξη του κλασσικού πολυελαίου Μαρία Θηρεσία. Ο πρώτος ξύλινος πολυέλαιος Maria Theresa, σχεδίασης και κατασκευής της εταιρείας μας είναι γεγονός και μπορεί να δέσει αρμονικά με κλασσική, παραδοσιακή αλλά και μοντέρνα διακόσμηση! Προτείνεται σε ανοιχτόχρωμο ξύλο με πινελιές μαύρου, όμως τόσο η διάσταση όσο και ο συνδυασμός χρωμάτων μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τον χώρο που θα φωτιστεί. (15+1)xE14 Led.

The Zillers Athens Boutique Hotel

Απλίκες Velvet - N8033 & N8034

Η νέα αποκλειστική σχεδιαστική μας σειρά απλικών Velvet συνδυάζει την πολυτέλεια του βελούδου με το σύγχρονο design, αναδίδοντας ατμοσφαιρικό φωτισμό για κάθε χώρο όπως δωμάτια ξενοδοχείων, καθιστικά, τραπεζαρίες και υπνοδωμάτια. Η σειρά μπορεί να κατασκευαστεί και με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. 1xG9 Led.

The Zillers Athens Boutique Hotel

Σειρά Eclipse - N1091

Η νέα ξενοδοχειακή σχεδιαστική σειρά Eclipse περιλαμβάνει απλίκα, τραπεζάκι και rug ρούχων. Διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας. Για την κατασκευή της σειράς χρησιμοποιούμε αλουμίνιο, μάρμαρο και ξύλο. Η σειρά μπορεί να κατασκευαστεί και με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. 2xG9 Led.

The Zillers Athens Boutique Hotel

Νέο / Κατασκευή: